Besök i Ateljén

Hej! Vill du måla akvarell tillsammans med mig? Jag målar och ger feedback under ca 2.5 timmar. Du kan spela in lektionen på din dator och se reprisen hemma igen.

Demonstrationsmålning online
Vad ingår i lektionen?

Vill du lära dig måla landskap eller båtmotiv? Min tanke med dessa enstaka onlinelektioner är att du ska få inspiration och komma vidare i ditt akvarellmåleri. Det är också en inblick hur en akvarellkurs online kan se ut.

Jag demonstrationsmålar och ger dig tips och feedback under två och en halvtimme. Du målar samma motiv hemma och får feedback under de olika målningspartierna. Du kan visa upp din akvarellprocess genom datorns kamera eller annan enhet .

Jag tar emot max fyra deltagare på en demonstrationsmålning under bestämda dagar i veckan utöver mina akvarellkurser.

Du kan spela in lektionen på din dator och se filmen för eget bruk.

Målning från akvarellkurs på Kulturfyren
Vilken utrustning behöver jag för att delta?

Det här behöver du för att måla med mig online:

1. Uppkopplat internet
2. Zoom-programmet (kan laddas ner gratis, länk här, välj zoom for clients som laddar ner för ditt operativ system. Skriv in ditt namn och epost, sedan är du registrerad för videosamtal.
3. Dator eller surfplatta med kamera
4. Akvarellfärger, palett, penslar, tejp och akvarellpapper.

Inför varje akvarelldemonstration kommer det finnas en förlaga/foto som du får på mailen efter anmälan. Tänk på att förlagan endast är en referens och inspiration som vi utgår efter när vi målar.

Demonstrationsmålning online
Akvarellteman

Mina akvareller kan vara ett kalhygge, åkrar, kullar, träd, åar fält, dimma, moln, vatten och båtar. Ibland finns det inslag av fåglar eller djur i landskapet.

Tanken med uppläget är att du blir inspirerad av demonstrations-målningen och tar med dig tips för att på olika sätt gestalta naturen omkring dig.

Under varje demonstrationspass kan du ställa frågor och få feedback på din akvarell medan vi målar tillsammans. Sedan avlutar vi mötet och du har en inspelning att bli inspirerad av och kan måla ditt motiv igen. Du har kanske också en akvarellmålning att visa upp för familj och vänner!

Anmälan och information

Kostnad: 1250:- inkl moms per tillfälle
Skicka swish till mobil 0709143027, Daniel Luther
Kvitto kommer på din epost efter betalning.

När du skickat din anmälan och valt betalningssätt får du en bekräftelse på din epost. Jag återkommer när det är dags att måla. Räkna med ca en veckas framförhållning så organiserar jag detta på bästa sätt och vis. Välkommen!