Kursinformation

Hej, jag har hållit akvarellkurser sedan 7 år tillbaka. Mest på Kulturfyren i Stockholm, men andra platser som Spånga, Mariestad och Norge. Jag är en passionerad akvarellist och målar nästan varje dag. Vill du måla med mig är du varmt välkommen. Jag har många kurser, men i dessa tider fokuserar jag mest på onlinekurser. Jag är uppmuntrande och vill lyfta upp ditt måleri i den personliga feedbacken till dig om du kommer på någon av mina webbkurser. Välkommen!

Kursanmälan

Efter din kursanmälan får du en bekräftelse på din epost. Du får en faktura och en materiallista med förslag på penslar och färger (pdf) på din epost. Kom ihåg att kursavgiften måste vara inbetald enl fakturadatum.

Tekniktest

Det ingår ett tekniktest av ljud och bild till zoom innan kursstart. Du behöver ladda ner zoom-programmet och följa instruktionerna, gör detta i god tid innan tekniktestet. En kort introduktion av mig och mitt konstnärskap och en kort presentation av dig. Sedan visar mina akvareller som inspiration till kurstemat.

Webblektioner

Mina lektionspass är inte helt tidsbestämda och kan variera något i tidslängd, men du kan räkna med att vara uppkopplad mellan 1 till 2 timmar. Syftet och basen för mina akvarellkurser är baserat på akvarellteknik och hur du kan tolka motivet.

Vad händer om jag kan inte kan delta?

Kan du inte medverka just då får du en länk till det inspelade materialet. Du missar inget av kursinnehållet, men det är alltid trevligt att prata med varandra eller ställa frågor under live sessionen.

Streamingtjänst

Efter varje lektion finns det möjlighet streama kursinnehållet med personligt inlogg (går ej att ladda ner till egen dator). Det planeras till en dag efter zoom-lektionen. Du får ett mejl med inloggningsuppgifter till Vimeo.

När startar akvarellkursen?

När det är dags för kursstart skickar jag en länk till konferensprogrammet Zoom. För att delta, klicka på länken. Därefter startar onlinekursen med en kort introduktion av mig och mitt konstnärskap och en kort presentation av er själva.

När får jag feedback?

När du som deltagare målat klart din akvarell kontaktar du mig via epost. Jag mailar ut feedback-tider till er alla. Jag har feedback i ca en timme i rad för 3 personer efter varandra under shemalagda dagar. Du berättar om din akvarellmålning och jag ger dig konstruktiv kritik på din målade akvarell under ca 20 minuter.

Vilken utrustning behöver jag?

För att delta behöver du en dator med kamera, eller iPad/surfplatta. Kolla att du har bra täckning och ett stabilt wifi nät eller fast bredbands uppkoppling. Ibland kan tekniken strula, men ska göra mitt bästa för att hjälpa och ge teknisk support vid behov.

Kan jag köpa en demonstrationsfilm?

Ja det kan du! Alla som har genomgått kurslektionerna får efter avslutad webbkurs möjligheten att köpa loss alla inspelade lektioner för en överkomlig summa. Streaming tjänsten upphör efter avslutad onlinekurs.

Kursintyg

Du får ett kursintyg på att du har gått min onlinekurs. Skickar till dig som önskar detta.


Obs! Utbildningsmaterialet får ej spridas till andra. Ej heller offentligöras i tryck eller i sociala medier. 

Upphovsrätt 2020 | Daniel Luther Happy Design.