Kursinformation

Kursanmälan

Efter din kursanmälan får du en bekräftelse på din epost med kursinformation tex materiallista och inbetalningsuppgifter. Kursprogrammet skickas innan kursstart. Det ingår ett tekniktest av ljud och bild till zoom innan kursstart så du blir van vid inloggningen och inställningar i zoom. Jag visar mina akvareller vid detta tillfället som inspiration till kurstemat.

När startar akvarellkursen?

När det är dags för kursstart skickar jag en länk till konferensprogrammet Zoom. För att delta, klicka på länken. Inget konto eller registrering behövs för medverkan. Därefter startar onlinekursen med en kort introduktion av mig och mitt konstnärskap och en kort presentation av er själva.

Webblektioner

Mina lektionspass är inte helt tidsbestämda och kan variera något i tidslängd, men du kan räkna med att vara uppkopplad mellan 1 till 2 timmar. Syftet och basen för mina akvarellkurser är baserat på akvarellteknik och hur du kan tolka motivet.

Vad händer om jag kan inte kan delta?

Kan du inte medverka just då får du en länk till det inspelade materialet. Du missar inget av kursinnehållet, men det är alltid trevligt att prata med varandra eller ställa frågor under live sessionen.

Livesändningar

Efter varje lektion streamar  du kursinnehållet med personligt inlogg (går ej att ladda ner till egen dator). Det planeras till en dag efter inspelningen. Du får ett mejl med inloggningsuppgifter till Vimeo.

När får jag feedback?

När du som deltagare målat klart din akvarell kontaktar du mig via epost. Jag mailar ut feedback-tider till er alla. Jag har feedback i ca en timme i rad för 3 personer efter varandra under shemalagda dagar. Du berättar om din akvarellmålning och jag ger dig konstruktiv kritik på din målade akvarell under ca 20 minuter.

Vilken utrustning behöver jag?

För att delta behöver du en dator med kamera, eller iPad/surfplatta. Kolla att du har bra täckning och ett stabilt wifi nät eller fast bredbands uppkoppling. Ibland kan tekniken strula, men ska göra mitt bästa för att hjälpa och ge teknisk support vid behov.

Kursintyg

Du får ett kursintyg på att du har gått min onlinekurs. Skickar till dig som önskar detta.

Faktura

Varje person som deltar i akvarellkursen får en skriftlig faktura på sin epost med möjlighet att dra av momsen för eget företag. Denna kursavgift måste vara inbetald innan kursstart.

Kan jag köpa en demonstrationsfilm?

Ja det kan du! Alla som har genomgått kurslektionerna får efter avslutad webbkurs möjligheten att köpa loss alla inspelade lektioner för en överkomlig summa. Streaming tjänsten upphör efter avslutad onlinekurs.

…och till sist

Kom ihåg att hålla god ton när vi ses på webbkurserna, och dela gärna med er av era erfarenheter så får vi en trevlig kurs tillsammans!


Obs! Utbildningsmaterialet får ej spridas till andra. Ej heller offentligöras i tryck eller i sociala medier. 

Upphovsrätt 2020 | Daniel Luther Happy Design.