Gestalta fåglar

Akvarellkurs online
med personlig feedback

Pilgrimsfalken
Kursinnehåll

Webbkursen är uppdelad på 4 tillfällen – en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan välja mellan att gå en dagskurs (bra för dig som är dagledig), eller en kvällskurs – för dig som arbetar dagtid och kan bäst på kvällen. Vi går igenom olika sätt att gestalta fåglar och fåglar i landskap, tex Strandskatan, Skärfläcka, ugglor mfl andra fåglar. Kursen vänder sig till den som vill utveckla sin akvarellteknik och få tips på fågelmåleri. Jag visar flera sätt att måla på och ha kul, samt ger feedback till alla kursdeltagare!

Kursprogram

Vi målar ett mer avancerat fågelporträtt som deltagaren målar under en längre tid från förvald förlaga. Vid sidan om fågelporträttet gestaltar vi andra fåglar och fåglar i landskap.

Material

Jag mailar ut en lista med förslag på akvarelpapper jag använder för b.la fågelporträtt. Ibland använder jag ett handgjort papper för en annan struktur. Välj det papper du använder mest. Detta är endast förslag på material.

Kursplatser

Jag tar emot 8 deltagare för webbkursen och 6 deltagare för livekursen. Anmälan är bindande.

Vilken utrustning behöver jag?

För att delta behöver du en dator med kamera, eller iPad/surfplatta ansluten till ett wifi-nät.

Inspelning och repris

Alla webblektioner spelas in och kan ses för en repris på Vimeo hur många ggr som helst. Det finns även kapitel som man kan klicka på. Efter inspelningen får du får ett lösenord till en mapp där alla lektioner samlas. Efter avslutad webbkurs kan du köpa loss alla lektioner för 400kr och ladda ner till datorn.

Feedback

När du som deltagare målat klart din akvarell kontaktar du mig via epost. Jag mailar ut feedback-tider till er alla. Jag har feedback i ca en timme i rad för 3 personer efter varandra under shemalagda dagar. Du berättar om din akvarellmålning och jag ger dig konstruktiv kritik på din målade akvarell under ca 20 minuter.

Kursdagar Dagstid

Dagskursen startar kl 10 på tisdagar
Del 1: 6:e oktober
Del 2: 13:e oktober
Del 3: 20:e oktober
Del 4: 27:e oktober

Kursdagar Kvällstid

Kvällskursen startar kl 19.00 på torsdagar
Del 1: 8:e oktober
Del 2: 15:e oktober
Del 3: 22:e oktober
Del 4: 29:e oktober

“Gestalta fåglar” på Kulturfyren

Livekursen är fullsatt den 23-25:e okt kl 9-17 tre heldagar med start på fredag kl 9.00. Ateljén är bokad på Kulturfyren dessa tre heldagar med start på fredag kl 9.00. Kravet är att du är frisk och vill komma till Stockholm. Mer information om livekursen skickas på din epost efter anmälan. Vi blir max 6 deltagare som samlas under dessa dagar. Alltså gott om plats i ateljén som annars brukar rymma ca 10 personer. Kursanmälan till livekursen på Kulturfyren finns i anmälningsformuläret längst ner på sidan.

Kurspriser

Webbkurs:
Akvarellkurs online med personlig feedback
Pris: 2600kr med fyra inspelade lektioner.

Akvarellkurs:
Live på Kulturfyren tre heldagar fre-sön.
Pris 3600:- Material och lokal ingår.

Vill du veta mer om mina webbkurser?

Läs mer här

Här kan du följa alla kursanmälningar för Gestalta fåglar kursen i oktober.

Läs mer här


Kursanmälan