Gestalta djur

Under fem tillfällen i april-maj månad håller jag en onlinekurs på temat “Gestalta djur” Du får lära dig hur man kan måla studier av katter, rockor mfl andra djur, kanske har du ett husdjur du vill måla av? Kursen vänder sig till dig som vill måla djur och utveckla sin akvarellteknik.

Kursinnehåll

Webbkursen är uppdelad på 5 tillfällen – en gång i veckan under 5 veckors tid. Vi går igenom olika sätt att gestalta djur och studier av djur, tex katter, komulerockor och porträtt av djur. Kursen vänder sig till den som vill utveckla sin akvarellteknik och få tips på djurmåleri. Jag visar flera sätt att måla på och ha kul, samt ger personlig feedback till alla kursdeltagare!

Kursprogram

Programmet kommer före kursstart och innehåller förlagor på dem djur vi ska gestalta. Vissa filmer är förinspelade och du får en länk till Vimeo för att se dem.

Material

Jag mailar ut en lista med förslag på akvarellpapper jag använder för b.la djurporträtt. Ibland använder jag ett handgjort papper för en annan struktur. Välj det papper du använder mest. Detta är endast förslag på material.

Vilken digital utrustning behöver jag för onlinekursen?

För att delta behöver du en dator med kamera, eller iPad/surfplatta ansluten till ett bredband eller uppkopplat wifi-nät. Du behöver ladda ner zoom-programmet och följa instruktionerna. Skickar länk efter anmälan var du kan hämta ladda ner detta.

Feedback

När du som deltagare målat klart alla dina akvareller kontaktar du mig via epost. Vi går igenom dina akvareller, och jag ger dig konstruktiv kritik på din målade akvarell. Detta tar ungefär ca 1 timme.

Kursdagar

Kvällskursen startar kl 19.00 på torsdagar
Del 1: 8:a april (introduktion och studier)
Del 2: 15:a april (demonstrationsmålning)
Del 3: 22:a april (demonstrationsmålning)
Del 4: 29:a april (demonstrationsmålning)
Del 5: 6:a maj (demonstrationsmålning)

Kursplatser

Jag tar emot 10 deltagare för webbkursen med kurstemat “Gestalta djur”.

Kurspriser

Pris: 3000kr med fem inspelade lektioner som du kan se i repris på Vimeo. Detta är en akvarellkurs online med personlig feedback med fem kurstillfällen.

Inspelning och streaming

Alla webblektioner spelas in och kan ses via streaming på Vimeo hur många gånger som helst under kurstiden. Efter varje avslutat lektion och inspelningen får du ett lösenord till en mapp där alla inspelade lektioner finns.

Ladda hem filmerna

Efter avslutad webbkurs kan du köpa och ladda ner alla lektioner i valfri bildupplösning.

Återträff

Jag brukar visa en pdf via zoom som avslutning på onlinekursen. Här visar jag alla målningar som skickats in på deltagarnas akvareller som målats under kursen.

Vill du veta mer om mina webbkurser?

Läs mer här


Kursanmälan