Akvarellkurser våren 2019

Välkommen till vårens akvarellkurser på kulturfyren och i Spånga! Jag kommer att hålla några akvarellkurser i år för dig som vill måla fågel och djurporträtt och en längre kurs där vi går igenom vatten och landskapsmotiv med inslag av djur och fåglar. Jag har hållit igång med akvarellkurser sedan 5 år tillbaka på kulturfyren, men även med kurser i Spånga. Dem första tre första åren målade vi fåglar och lite senare kom även landskapskurser och nu till sist “Vatten och landskap” och “Gestalta djur” som är nya för detta året. Det tar tid att utveckla ett bra kursinnehåll, men dem allra flesta som gått mina kurser har uppskattat mitt upplägg och pedagogik och kommit tillbaka till mina akvarellkurser. Mitt mål är att deltagaren ska få med sig förnyade kunskaper i akvarellteknik och nya sätt att att gestalta sina motiv på, men även komma hem med en fin akvarell! 2019 kommer jag även att hålla en akvarellkurs utanför Sveriges gränser!


“Djurporträtt”
Kursdatum 26-27:e januari 2019 
lördag-söndag, 2 dagar

kl. 9-17, Feedback ca kl. 16-17
Plats: Kulturfyren, Stockholm
Pris: 2600kr/per person
7 platser (3 platser kvar)


Välkommen till en helg fylld med motiv av våra vanligaste djur. Vi kommer att måla Komulerockan, katter och andra djur under två dagar. Möjligheten finns att måla av sitt husdjur efter eget fotografi. Alla är välkomna! Genomgång och feedback av deltagarnas akvarellmotiv som avslutning på söndag mellan ca kl 16-17.00.

Kursprogram lördag
Ett mer avancerat djurporträtt som deltagaren målar hela dagen från en  förvald förlaga. Det innebär att vi målar samma djur där jag visar arbetsprocessen och demo-målar. Vi gestaltar andra djur, ett i taget som avlöser varandra.

Kursprogram söndag
Deltagaren gestaltar sitt egna husdjur under min ledning hela dagen. Vi fortsätter att gestalta djur vid sidan om djurporträttet.


“Gestalta fåglar”
Kursen hålls i Spånga
Kursdatum 16-17:e feb 2019 
lördag-söndag, 2 dagar

kl. 9-17, Feedback ca kl. 16-17
Pris: 2600kr/per person
5 platser (3 platser kvar)


Välkommen till akvarellkurs i Spånga! Vi går igenom olika sätt att gestalta fåglar och fåglar i landskap, tex Strandskatan, Skärfläcka, ugglor mfl andra fåglar. Kursen vänder sig till den som vill utveckla sin akvarellteknik och få tips på fågelmåleri. Jag visar flera sätt att måla på och ha kul, samt ger feedback till alla kursdeltagare!

Kursprogram lördag och söndag
Ett mer avancerat fågelporträtt som deltagaren målar hela dagen från förvald förlaga. Det innebär att vi målar samma fågel där jag visar arbetsprocessen och demo-målar. Vid sidan om fågelporträttet gestaltar vi andra fåglar, en i taget som avlöser varandra.


“Vatten och Landskap”
Kursdatum 22-24:e februari 2019
fredag-lördag-söndag, 3 dagar

kl. 9-17, Feedback ca kl. 16-17
Plats: Kulturfyren, Stockholm
Pris: 3600kr/per person
Som alternativ kan man gå 2 dagar
Kurspris: 2600kr/per person

7 platser (1 plats kvar)


Välkomna till en akvarellkurs med vatten och landskapsmåleri. Under kursens tre dagar går vi igenom hur man gestaltar vatten och landskap. Vi kommer att öva på att måla vatten, hav och vattenspeglingar med inslag av båtar, djur och fåglar mm. Kursen vänder sig till dig som vill utveckla sitt vatten och landskapsmåleri och fungerar bra till dig som gillar utmaningar! Nybörjare är också välkomna! Genomgång och feedback av deltagarnas övningar och akvarellmotiv som avslutning mellan ca kl 16-17.00 varje dag.

Kursprogram fredag
Vi går igenom hur man målar vågor och speglingar och lite enklare båtmotiv. Successivt trappar vi upp i pappersstorlek och målar ett motiv med båtar och vattenspeglingar. Jag går igenom akvarellteknik, komposition och kännedom av akvarellpappret Saunders Waterford.

Kursprogram lördag och söndag
Vi fortsätter att gestalta vatten och landskap med inslag av djur och fåglar.


Information och anmälan

Material ingår i alla mina akvarellkurser
Akvarellpapper Saunders Waterford, men vi provar på andra akvarellpapper bla Fabriano Artistico och indiskt papper.

Lunch
Medtag matlåda, kylskåp finns.
Man kan äta lunch jämte Modeerna Museet för ca 100kr.
Fika med kaffe, te och tilltugg ingår.

Info
Information skickas till alla deltagare på akvarellutrustning, färger, penslar mm innan kursstart. Deltagaren blir fakturerad och kan dra av momsen på beloppet vid eget företag.

Frågor besvaras på
Mobil 0709-14 30 27
Epost: info@danielluther.se

Kom ihåg!
Din kursanmälan är bindande, kan du inte gå kursen kan du komma vid ett annat kurstillfälle. Inbetalning på kursbeloppet görs på mottagen faktura. Undantag sker vid sjukdom med läkarintyg.

Tidigare akvarellkurser

Våren 2018

• “Landskap i akvarell” 24-25:e feb. Kostnad 2600:- (fullsatt) Klar
• “Landskap i akvarell” 28-29:e april. Kostnad 2600:- (fullsatt) Klar

• “Landskap i akvarell” 26-27:3 maj. Kostnad 2600:- (fullsatt) Klar

Hösten 2018

• “Gestalta fåglar” akvarellkurs 26-27:e mars( klar)
• “Vatten och landskap” 24-26:e aug (Klar)
• “Vatten och landskap” 19-21:e okt (Klar)
• “Gestalta djur” akvarellkurs 24-25:e nov (klar)

Akvarellkurs den 12-13 mars

Välkommen till en inspirerande och uppmuntrande akvarellkurs där jag under två dagar undervisar i akvarellteknik och gestaltar porträtt av ugglor och fåglar!

Kurstid: lördag och söndag, kl 9-18.00. Kurspris per person: 2600kr.
Material ingår: Akvarellpapper, 300gr. Lunch: Medtag någon lunch, fika ingår.

Anmälan till: daniel@happydesign.se

7 platser, minst 4 deltagare för att driva igenom kursen. Anmälan är bindande. Mer info skickas till deltagarna innan kursstart. Frågor besvaras på: Mob 0709-14 30 27 eller epost daniel@happydesign.se

Välkomna! Hälsningar Daniel Luther

Akvarellkurs 16-17/1 2016

Daniel Luther | Ugglor och andra fåglar | 16-17:e januari | Plats, Kulturfyren, Skeppsholmen, Stockholm

Välkommen till en inspirerande och uppmuntrande akvarellkurs där jag under två dagar undervisar i akvarellteknik och gestaltar porträtt av ugglor och andra fåglar.

Kurstid: lördag och söndag, kl 9-18.00 | Kurspris per person: 2200kr | Material ingår: Akvarellpapper, 300gr | Lunch: på Kulturfyren, fika mm | Anmälan till: daniel@happydesign.se

7 platser, minst 3 deltagare för att driva igenom kursen. Anmälan är bindande. Mer info skickas till deltagarna innan kursstart.

Frågor besvaras på: Mob 0709-14 30 27 eller epost daniel@happydesign.se

 

Välkomna!

Akvarellkurs

Daniel Luther | Ugglor och Falkar | 28-29:e november Plats, Kulturfyren, Skeppsholmen, Stockholm

 

Välkommen till en inspirerande och uppmuntrande akvarellkurs där jag under två dagar undervisar i akvarellteknik och gestaltar porträtt av ugglor och falkmotiv!

Kurstid: lördag och söndag, kl 9-18.00 | Kurspris per person: 2200kr | Material ingår: Akvarellpapper, 300gr | Lunch: Moderna Museet, fika mm | Anmälan till: daniel@happydesign.se

12 platser, minst 5 deltagare för att driva igenom kursen. Anmälan är bindande. Mer info skickas till deltagarna innan kursstart.

Frågor besvaras på: Mob 0709-14 30 27 eller epost daniel@happydesign.se

Webbsida: www.danielluther.se

Välkomna! Hälsningar Daniel Luther