Akvarellkurser

Välkomna till Daniel Luther, Konstnär och Grafisk designer. Här finns mina aktuella akvarellkurser som jag håller på Kulturfyren, Skeppsholmen i Stockholm.

Kursinnehåll för landskapsmåleri:
Välkomna till en akvarellkurs i landskapsmåleri. Vi går igenom en hel del teknik för att gestalta naturen med olika penslar och akvarellpapprets egenskaper. Under kursens två dagar går vi igenom hur man gestaltar moln, träd, hav, åar, dimma mm. Kursen vänder sig till den som vill utveckla sitt landskapsmåleri och funkar bra till dem som gillar utmaningar! Nybörjare är också välkomna. Genomgång och feedback av deltagarnas akvarellmotiv som avslutning kl 16-17.00. Material ingår: Akvarellpapper, 300gr.  Medtag Lunch, Kaffe och fika ingår. 8-12 platser, minst 4-5 deltagare för att driva igenom kursen. Anmälan är bindande. Mer info skickas till deltagarna på akvarell-utrustning, färger, penslar mm innan kursstart.

Kursinnehåll för fågelmåleri:
Välkommen till en inspirerande och uppmuntrande akvarellkurs på kulturfyren! Vi går igenom olika sätt att gestalta fåglar, genom fågelporträtt och fåglar i rörelse. Kursen vänder sig till den som vill utveckla sin akvarellteknik och få tips på fågelmåleri. Jag visar flera sätt på att måla och ha kul, samt ge feedback till alla kursdeltagare! Material ingår: Akvarellpapper, 300gr. Medtag lunch, fika ingår. 8-12 platser, minst 4-5 deltagare för att driva igenom kursen. Anmälan är bindande. Mer info skickas till deltagarna ang akvarellmaterial och penslar mm innan kursstart.

Kurspris per person: 2600:-
Deltagaren blir fakturerad och kan dra av momsen på beloppet vid eget företag.

Frågor besvaras på:
Mob 0709-14 30 27


Aktuella kurser:

• Landskap i akvarell den 19-20 augusti. Kostnad 2600:-

• Fågelmåleri i akvarell den 23-24 september. Kostnad 2600:-

• Landskapskurs i akvarell den den 28-29 oktober. Kostnad 2600:-

• Fågelmåleri i akvarell den 25-26 nov. Kostnad 2600:-

 

Anmälan skickas till info@danielluther.se
Eller via detta formulär!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *