Akvarellkurs online med personlig feedback!

Hej, jag erbjuder nu en akvarellkurs på webben med personlig feedback, där alla nivåer är välkomna! En del av er har undrat över webbkurser tidigare, men det är först nu jag erbjuder detta. Plattformen för våra träffar blir det webbaserade konferensprogrammet Zoom. Via denna plattform kan jag måla med dig oavsett avstånd, virus, eller andra hinder. Den tekniska utrustning som används är en webbkamera i mycket bra kvalitet som har fokus på akvarellpappret och färgpaletten.

Jag tar emot 6 personer i en webbaserad akvarellkurs under en period av 4 veckor med personlig feedback där du väljer ditt kurstema som tex vatten och landskap, gestalta fåglar eller andra djur. Webbkurserna är liksom mina vanliga akvarellkurser baserade på akvarellteknik och fokus på undervisning.

I höst kommer jag hålla fler kursteman som att gestalta fåglar eller andra djur. Det kommer även finnas möjlighet att gå en individuell kurs med inriktning på egen utveckling och personlig coachning.

Kursteman


“Vatten och landskap”

Kursinnehåll
Denna kurs är uppdelad på 4 tillfällen – en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan välja mellan att gå en dagskurs (bra för dig som är dagledig), eller en kvällskurs – för dig som arbetar dagtid och kan bäst på kvällen.

I akvarellkursen online går vi igenom olika moment tex. penslar, akvarellpapper, miniatyrer, pigment och vatten, bildkomposition mm. I delen med studier går vi igenom teknik för att måla vågor, båtar och andra saker som hör till temat. Sedan knyter vi ihop detta med tre demonstrationsmålningar. Efter varje sådan demonstration får du tillgång till streamat kursinnehåll från online-lektionen och möjlighet att måla ditt motiv i lugn och ro. Vi bestämmer sedan en tid när vi ses på Zoom för genomgång och feedback av ditt målade motiv. Det ingår kursmaterial som deltagaren får via mejl innan kursstart. Du får även ett intyg efter avslutad kurs.

Kurstillfällen
Del 1. Introduktion och kursinformation, kursmaterial, bildkomposition och miniatyrer. Pigment och vatten med tonskala. Studier av saker eller detaljer som ingår i kurstemat.
Del 2. Demonstrationsmålning “hamnmotiv”
Del 3. Demonstrationsmålning ” hamnmotiv”
Del 4. Demonstrationsmålning “landskapsmotiv”

Feedback!
Det ingår tre samtal med personlig feedback och konstruktiv kritik på din färdiga målning ca 10-20 minuter.

Deltagare:
Minium 3 deltagare eller max 6 deltagare för varje kurs.

Kursstart
Du kan välja den dag och tid som passar dig bäst! Det blir en dagkurs som hålls under fyra veckor en gång i veckan, på måndagar från kl 10 på förmiddagen eller en kvällskurs som hålls på torsdagar kl 19.

Kursschema dagtid:
Del 1. Måndag den 18:e maj, kl 10-12
Del 2. Måndag den 25:e maj, kl 10-12
Del 3. Måndag den 1:e juni kl, 10-12
Del 4. Måndag den 8:e juni kl, 10-12

Kursschema kvällstid:
Del 1. Torsdag den 21:e maj, kl 19-21
Del 2.
Torsdag den 28:e maj, kl 19-21
Del 3.
Torsdag den 4:e juni kl, 19-21
Del 4.
Torsdag den 11:e juni kl, 19-21

Kurspris: 2500:- per deltagare

Anmälan längst ner på sidan!


“Gestalta fåglar”

Kursstart i höst 🙂

Kursinnehåll
Kursen är uppdelad på 4 tillfällen – en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan välja mellan att gå en dagskurs (bra för dig som är dagledig), eller en kvällskurs – för dig som arbetar dagtid och kan bäst på kvällen.


“Gestalta djur”

Kursstart i höst 🙂

Kursinnehåll
Kursen är uppdelad på 4 tillfällen – en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan välja mellan att gå en dagskurs (bra för dig som är dagledig), eller en kvällskurs – för dig som arbetar dagtid och kan bäst på kvällen.


Kursinformation

Kursanmälan
Efter din anmälan får du en bekräftelse på din epost med kursinformation och inbetalningsuppgifter. Efter inbetalning av webbkursen får du ett kursprogram och en materiallista. En dag innan kursstart får du inloggningsuppgifter till webbkursen som hålls online.

När startar akvarellkursen?
När det är dags för kursstart skickar jag en länk till konferensprogrammet Zoom. För att delta, klicka på länken. Inget konto eller registrering behövs för medverkan. Därefter startar onlinekursen med en kort introduktion av mig och mitt konstnärskap och en kort presentation av er själva.

Webblektioner
Mina lektionspass är inte tidsbestämda och kan variera något i tidslängd, men du kan räkna med att vara uppkopplad mellan 1 till 2 timmar. Det är olika sändningstider för varje online-lektion. Syftet och basen för mina akvarellkurser är baserat på akvarellteknik och hur du kan tolka motivet.

Vad händer om jag kan inte kan delta?
Kan du inte medverka just då får du en länk till det inspelade materialet. Du missar inget av kursinnehållet, men det är alltid trevligt att prata med varandra eller ställa frågor under live sessionen.

Livesändningar
Efter varje lektion ska deltagaren kunna streama kursinnehållet med personligt inlogg (går ej att ladda ner till egen dator). Det planeras till 1-2 dagar efter inspelningen. Du får ett mejl med inloggningsuppgifter.

När får jag feedback?
När du som deltagare målat klart din akvarell kontaktar du mig via epost. Jag kommer då tillsammans med dig överens om dag och tid för feedback online. Du berättar om din akvarellmålning och jag ger dig konstruktiv kritik på din färdigmålade akvarell under ca 10-20 minuter 🙂

Vilken utrustning behöver jag?
För att delta behöver du en dator med kamera, eller iPad/surfplatta. Kolla att du har bra täckning och ett stabilt wifi. Ibland kan tekniken strula, men ska göra mitt bästa för att hjälpa och ge teknisk support vid behov.

Kursintyg
Japp! Du får ett kursintyg på att du har gått min onlinekurs.

Faktura
Varje person som deltar i akvarellkursen får en skriftlig faktura på sin epost med möjlighet att dra av momsen för eget företag.

Kan jag köpa en demonstrationsfilm?
Ja det kan du! Alla som har genomgått kurslektionerna får efter avslutad webbkurs möjligheten att köpa loss alla inspelade lektioner för en överkomlig summa. Streaming tjänsten upphör efter avslutad onlinekurs.

Startrabbat!
Dem 12 första anmälningarna får en startrabatt på 20% Du betalar 2000 kr istället för ordinariepris 2500kr. I gengäld ger ni mig feedback och svarar på frågor om kursupplägg för att utveckla kurserna.

…och till sist
Kom ihåg att hålla god ton när vi ses på webbkurserna, och dela gärna med er av era erfarenheter så får vi en trevlig kurs tillsammans!

Välkomna!


Anmälningsformulär

Obs! Utbildningsmaterialet får ej spridas till andra. Ej heller offentligöras i tryck eller i sociala medier.
Upphovsrätt 2020 | Daniel Luther Happy Design.