Akvarellkurs online med personlig feedback!

Hej, jag erbjuder nu en akvarellkurs på webben med personlig feedback, där alla nivåer är välkomna! En del av er har undrat över webbkurser tidigare, men det är först nu jag erbjuder detta. Plattformen för våra träffar blir det webbaserade konferensprogrammet Zoom. Via denna plattform kan jag måla med dig oavsett avstånd, virus, eller andra hinder. Den tekniska utrustning som används är en webbkamera i mycket bra kvalitet som har fokus på akvarellpappret och färgpaletten.

Jag tar emot 8 personer i en webbaserad akvarellkurs under en period av 4 veckor med personlig feedback där du väljer ditt kurstema som tex vatten och landskap, gestalta fåglar eller andra djur. Webbkurserna är liksom mina livekurser baserade på akvarellteknik och fokus på undervisning.

I höst kommer jag hålla fler kursteman som att gestalta fåglar eller andra djur. Det kommer även finnas möjlighet att gå en individuell kurs med inriktning på egen utveckling och personlig coachning.

Kursteman


“Vatten och landskap”

Kursinnehåll
Onlinekursen är uppdelad på 4 tillfällen – en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan välja mellan att gå en dagskurs (bra för dig som är dagledig), eller en kvällskurs – för dig som arbetar dagtid och kan bäst på kvällen.

I akvarellkursen online går vi igenom olika moment tex. penslar, akvarellpapper, miniatyrer, pigment och vatten, bildkomposition mm. I delen med studier går vi igenom teknik för att måla vågor, båtar och andra saker som hör till temat. Sedan knyter vi ihop detta med tre demonstrationsmålningar. Efter varje sådan demonstration får du tillgång till streamat kursinnehåll från online-lektionen och möjlighet att måla ditt motiv i lugn och ro. Vi bestämmer sedan en tid när vi ses på Zoom för genomgång och feedback av ditt målade motiv. Det ingår kursmaterial som deltagaren får via mejl innan kursstart. Du får även ett intyg efter avslutad kurs.

Kurstillfällen
Del 1. Introduktion och kursinformation, kursmaterial, bildkomposition och miniatyrer. Pigment och vatten med tonskala. Studier av saker eller detaljer som ingår i kurstemat.
Del 2. Demonstrationsmålning “hamnmotiv”
Del 3. Demonstrationsmålning ” hamnmotiv”
Del 4. Demonstrationsmålning “landskapsmotiv”

Feedback!
Det ingår tre samtal med personlig feedback och konstruktiv kritik på din färdiga målning omkring 20 minuter.

Deltagare:
Minium 4 deltagare eller max 8 deltagare för varje kurstillfälle

Kursstart
Välj den dag och tid som passar dig bäst för kurstemat.

Kursschema kvällstid:
Del 1. Torsdag den 18:e juni, kl 19-21
Del 2.
Torsdag den 25:e juni, kl 19-21
Del 3.
Torsdag den 2:e juli kl, 19-21
Del 4.
Torsdag den 9:e juli kl, 19-21

Kurspris: 2500:- per deltagare

Anmälan längst ner på sidan!


“Gestalta fåglar”

Kursstart i höst 🙂

Kursinnehåll
Kursen är uppdelad på 4 tillfällen – en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan välja mellan att gå en dagskurs (bra för dig som är dagledig), eller en kvällskurs – för dig som arbetar dagtid och kan bäst på kvällen.


“Gestalta djur”

Kursstart i höst 🙂

Kursinnehåll
Kursen är uppdelad på 4 tillfällen – en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan välja mellan att gå en dagskurs (bra för dig som är dagledig), eller en kvällskurs – för dig som arbetar dagtid och kan bäst på kvällen.


Kursinformation

Kursanmälan
Efter din anmälan får du en bekräftelse på din epost med kursinformation och inbetalningsuppgifter. Efter inbetalning av webbkursen får du ett kursprogram och en materiallista. En dag innan kursstart får du inloggningsuppgifter till webbkursen som hålls online på Zoom.

När startar akvarellkursen?
När det är dags för kursstart skickar jag en länk till konferensprogrammet Zoom. För att delta, klicka på länken. Inget konto eller registrering behövs för medverkan. Därefter startar onlinekursen med en kort introduktion av mig och mitt konstnärskap och en kort presentation av er själva.

Webblektioner
Mina lektionspass är inte helt tidsbestämda och kan variera något i tidslängd, men du kan räkna med att vara uppkopplad mellan 1 till 2 timmar. Syftet och basen för mina akvarellkurser är baserat på akvarellteknik och hur du kan tolka motivet.

Vad händer om jag kan inte kan delta?
Kan du inte medverka just då får du en länk till det inspelade materialet. Du missar inget av kursinnehållet, men det är alltid trevligt att prata med varandra eller ställa frågor under live sessionen.

Livesändningar
Efter varje lektion streamar du kursinnehållet med personligt inlogg (går ej att ladda ner till egen dator). Det planeras till en dag efter inspelningen. Du får ett mejl med inloggningsuppgifter till Vimeo.

När får jag feedback?
När du som deltagare målat klart din akvarell kontaktar du mig via epost. Jag kommer då tillsammans med dig överens om dag och tid för feedback online. Du berättar om din akvarellmålning och jag ger dig konstruktiv kritik på din färdigmålade akvarell under ca 10-20 minuter 🙂

Vilken utrustning behöver jag?
För att delta behöver du en dator med kamera, eller iPad/surfplatta. Kolla att du har bra täckning och ett stabilt wifi. Ibland kan tekniken strula, men ska göra mitt bästa för att hjälpa och ge teknisk support vid behov.

Kursintyg
Du får ett kursintyg på att du har gått min onlinekurs.

Faktura
Varje person som deltar i akvarellkursen får en skriftlig faktura på sin epost med möjlighet att dra av momsen för eget företag.

Kan jag köpa en demonstrationsfilm?
Ja det kan du! Alla som har genomgått kurslektionerna får efter avslutad webbkurs möjligheten att köpa loss alla inspelade lektioner för en överkomlig summa. Streaming tjänsten upphör efter avslutad onlinekurs.

…och till sist
Kom ihåg att hålla god ton när vi ses på webbkurserna, och dela gärna med er av era erfarenheter så får vi en trevlig kurs tillsammans!

Välkomna!


Anmälningsformulär

Obs! Utbildningsmaterialet får ej spridas till andra. Ej heller offentligöras i tryck eller i sociala medier.
Upphovsrätt 2020 | Daniel Luther Happy Design.